Cases
Cevora

Video’s laten iedereen kennismaken met opleidingssubsidies

Een goede opleiding van je medewerkers is cruciaal om ervoor te zorgen dat ze zich kunnen ontplooien in hun job en kunnen doorgroeien. Als bedrijf kan je er zelfs subsidies voor aanvragen. Toch waren veel bedrijven hiervan nog niet op de hoogte. De campagne Spice It Up, met een reeks video-interviews, bracht soelaas.

Bedrijf

Vereniging

Content type

Video

Doelgroep

B2B

Cevora is er voor het Aanvullend Paritair Comité voor bedienden en overkoepelt een groot aantal bedrijven in België. De specialist in opleidingen biedt bedienden de kans om bij hen een gratis opleiding te volgen om hun kennis en vaardigheden uit te breiden.

Om medewerkers de kans te geven zich bij te scholen bij Cevora, kunnen bedrijven hiervoor subsidies aanvragen. Veel bedrijven zijn zich daarvan echter niet bewust. Met een stevige campagne wou Cevora deze bedrijven voorzien van de juiste informatie.

Spice it up

Cevora doopte de campagne ‘Spice It Up’ en klopte bij ons aan met de vraag om klantentestimonials te filmen en monteren. Het doel van deze video’s? Uitleggen waarom subsidies zo interessant zijn en waarom de medewerkers van een bedrijf er hun voordeel mee kunnen doen.

Videoreeks

In totaal filmden we vier testimonials die bedrijven aanmoedigden om meer gebruik te maken van de beschikbare subsidies. Samen met ons team gingen we daarom langs bij Odoo, Test-Aankoop, Laroy en Van Marcke. In de vier video’s die we ontwikkelden, koos Cevora er telkens voor om  opleidingsverantwoordelijken aan het woord te laten. Ze legden uit waarom ze de premie hebben aangevraagd en waarom opleidingen net zo belangrijk zijn. Het succes zie je in onderstaande video’s!

Bekijk de video's op de website van Cevora.

Op zoek naar meer inspiratie of geweldige cases?

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

    Voor goede native advertising heb je echte journalisten nodig

    Volgende project