SPYKE Campus

Ontdek hier alles van de interne campus: Inzichten die wij vertellen op onze blog, verhalen die wij vertellen in de podcast, boeken die wij schreven en opleidingen die wij aanbieden om al onze kennis te delen.

Inzichten

SPYKIE van de maand: Tom Brillouet (Studio Helsinki)

— 30/01/2023

Om onze projecten tot een goed einde te brengen, kan ons interne team rekenen op de hulp van een aantal freelance experts die we liefdevol onze ‘SPYKIES’ noemen. Hun vaak onmisbare inbreng stelt ons in staat al onze missies tot in de perfectie te volbrengen. Deze keer kozen we voor ons favoriete sound agency: Studio Helsinki. Maak kennis met Tom Brillouet.

Waarom nieuwsbrieven het meest onderschatte contentkanaal zijn

Wout Ectors — 20/12/2022

De nieuwsbrief blijft een onmisbare tool in de marketingmix en het ideale instrument om een doelpubliek rechtstreeks te bereiken. Newsletters beantwoorden dan ook perfect aan de sterke trend rond het bouwen van een addressable audience. Maar hoe pak je het maken en versturen van een nieuwsbrief het beste aan?

SPYKIE van de maand: Griet Byl

— 19/12/2022

Om onze projecten tot een goed einde te brengen, kan ons interne team rekenen op de hulp van een aantal freelance experts die we liefdevol onze ‘SPYKIES’ noemen. Hun vaak onmisbare inbreng stelt ons in staat al onze missies tot in de perfectie te volbrengen. Deze keer stellen we je graag Griet Byl voor.