SPYKE Campus

Ontdek hier alles van de interne campus: Inzichten die wij vertellen op onze blog, verhalen die wij vertellen in de podcast, boeken die wij schreven en opleidingen die wij aanbieden om al onze kennis te delen.

Inzichten

SPYKIE van de maand: Sinergio – Gert Van Achter

— 06/09/2022

Om onze projecten tot een goed einde te brengen, kan ons interne team rekenen op de hulp van een aantal freelance experts die we liefdevol onze ‘SPYKIES’ noemen. Hun vaak onmisbare inbreng stelt ons in staat al onze missies tot in de perfectie te volbrengen. Deze keer stellen we je graag ons favoriete webdesignbureau voor: Sinergio.

SPYKIE van de maand: Hugo Gielen

— 04/05/2022

Om onze projecten tot een goed einde te brengen, kan ons interne team rekenen op de hulp van een aantal freelance experts die we liefdevol onze ‘SPYKIES’ noemen. Hun vaak onmisbare inbreng stelt ons in staat al onze missies tot in de perfectie te volbrengen. Deze keer stellen we je graag Hugo Gielen voor, tovenaar wanneer het gaat over grafisch design.

Zo ziet de Belgische podcastluisteraar eruit

Wouter Temmerman — 02/05/2022

Nu steeds meer Belgen naar podcasts luisteren, vragen merken en bedrijven zich terecht af welk type luisteraars ze hiermee precies bereiken. Internationaal kan je heel wat data vinden, maar een netjes gebundeld profiel van de Belgische podcastluisteraar lees je hier voor het eerst.