Inzichten

Spykie van de maand: Pierre Lambert

Om onze projecten tot een goed einde te brengen, kan ons interne team rekenen op de hulp van een aantal freelancers die we liefdevol onze ‘Spykies’ noemen. Hun vaak onmisbare inbreng stelt ons in staat al onze missies tot in de perfectie te volbrengen. In onze rubriek ‘Spykie van de maand’ zetten we ze graag in de schijnwerpers. Vandaag stellen we je Pierre Lambert voor. Ken je Pierre al?

Naam: Pierre Lambert

Wat doe je? Ik werk al bijna 25 jaar als vertaler. Mijn favoriete domeinen zijn marketing, media, cultuur en geschiedenis. Vraag me vooral niet om de handleiding van een machine te vertalen.

Levensmotto: “Begin, herbegin en doe het nog een keer over” (Boileau)

De coolste activiteit die je al deed met/voor SPYKE: De reeks whitepapers over de impact van de pandemie op verschillende activiteitensectoren vond ik bijzonder interessant om te lezen en om te vertalen.

Hoe leerde je SPYKE kennen?: Ik werk al voor SPYKE sinds de begindagen van het bureau. Bart en Wouter ken ik via het magazine Media Marketing, een van mijn allereerste klanten.

Wat is je guilty pleasure? Ik ben dol op pepers, ik kweek verschillende soorten in mijn tuin en daarmee bereid ik dan huisgemaakte sauzen. Hoe pikanter, hoe beter!

Wat wou je worden als kind?  Toen ik zeven werd, vroeg ik een woordenboek als verjaardagscadeau. Talen hebben me altijd geboeid!

Waar zou je nu het liefst zijn? Op een bankje in de Leuvense Kruidtuin met een goed boek.

Op zoek naar meer inspiratie of geweldige cases?

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

    Waarom een goede journalist elk onderwerp aankan

    Volgende inzicht