Inzichten

Spykie van de maand: Laurence Grevesse

Voor ons werk rekenen we niet enkel op onszelf, maar ook op ons team van freelancers, of Spykies zoals we ze graag noemen. Zij zijn vaak onze rots in de branding en zorgen ervoor dat we opdrachten met glans kunnen afwerken. Spykie van de maand is onze manier om ook hen even in de kijker te zetten. Ken je Laurence Grevesse al?

Naam: Laurence Grevesse

Wat doe je? Ik ben copywriter en content manager. Verder geef ik ook schriftelijke expressie aan het Ihecs en opleidingen via de Ihecs Academy.

Levensmotto: “Tenter, sans force et sans armure, d’atteindre l’inaccessible étoile”, zoals Jacques Brel het zo prachtig zong in L’Homme de la Mancha. Onbevreesd en ongewapend streven naar die onbereikbare ster dus.

De coolste activiteit die je al deed met/voor SPYKE: Alle projecten die ik met SPYKE mocht verwezenlijken spraken me aan. Als ik er eentje zou moeten uitpikken, zou ik kiezen voor de schrijfopleidingen in twee talen die ik samen met Bart gaf. Altijd verrijkend en uitdagend 😊.

Hoe leerde je SPYKE kennen? Ik ken Bart van toen hij als journalist bij Media Marketing werkte (een lang verhaal) en we hebben elkaar echt leren kennen als docenten aan het Ihecs. Bart heeft me dan voorgesteld om het freelanceteam van SPYKE te versterken als Franstalige copy. Dat heb ik dus gedaan.

Wat is je guilty pleasure? Oei, moeilijk te zeggen. Ik heb er nogal wat 😊.

Wat wou je worden als kind? Toen ik klein was, wilde ik verpleegster worden. Zie jij de link met mijn huidige job?

Waar zou je nu het liefst zijn? Op reis, aan het andere eind van de wereld of dichter in de buurt. Om te ontdekken, te leren, te ontmoeten. Daar kan ik nooit genoeg van krijgen.

Op zoek naar meer inspiratie of geweldige cases?

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

    Content marketing meten: 3 mythes ontkracht

    Volgende inzicht