Headlines

SPYKE start het jaar met 2 nieuwe klanten

Merchtem, 28 januari 2021. Geen betere manier om het jaar stevig te starten dan met twee nieuwe klanten. In de eerste maand van 2021 mocht SPYKE het NAV en DMA aan haar klantenbestand toevoegen.

Twee nieuwe klanten om 2021 in te gaan. Daar zijn we bij SPYKE zeer gelukkig mee en we staan dan ook helemaal klaar om samen onze tanden in heel wat nieuwe projecten te zetten. We stellen hen graag even aan u voor.

NAV. Het NAV staat voor Netwerk Architecten Vlaanderen. Sinds enkele jaren heeft deze architectenvereniging een eigen magazine. NAV News houdt de Vlaamse architecten op de hoogte van het reilen en zeilen op vlak van beleid, nieuwe technieken, wetgeving, etc. Sinds begin januari verzorgt SPYKE de coördinatie en eindredactie van het magazine.

DMA. In oktober 2020 ging SPYKE voor het eerst aan de slag voor de Digital Media Association, maar sinds januari 2021 mogen we DMA officieel tot onze klantenportefeuille rekenen. Voor DMA verzorgt SPYKE enerzijds de perscommunicatie, maar anderzijds zorgen we ook voor de realisatie van een whitepaper die gevolgen in kaart brengt van het verbod op het uitwisselen van persoonsgegevens tussen de VS en de EU voor online advertising.

Op zoek naar meer inspiratie of geweldige cases?

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!