Inzichten

SPYKIE van de maand: Gert Van Achter (Sinergio)

Om onze projecten tot een goed einde te brengen, kan ons interne team rekenen op de hulp van een aantal freelance experts die we liefdevol onze ‘SPYKIES’ noemen. Hun vaak onmisbare inbreng stelt ons in staat al onze missies tot in de perfectie te volbrengen. Deze keer stellen we je graag ons favoriete webdesignbureau voor: Sinergio.

Naam: Sinergio - Gert Van Achter

Wat doe je? We zijn met ons team heel sterk in webdesign en -development en schuwen geen enkel complex project.

Levensmotto: Dat durft wel eens te variëren, maar onlangs werd ik aangetrokken door een quote die stelde : “What is important is seldom urgent and what is urgent is seldom important.” In mijn persoonlijke agenda durf ik deze al wel eens te verwarren … 😊

De coolste activiteit die je al deed met/voor SPYKE: By far de website van SPYKE uitwerken samen met SPYKE zelf en Petra Sell. We begrijpen heel goed dat dit uithangbord de perfectie moet benaderen en zetten dan ook graag alle zeilen bij om dit tot een goed einde te brengen.

Hoe leerde je SPYKE kennen? Bart en ik leerden elkaar kennen bij Kom op tegen Kanker. Nadien kwam ik hem toevallig tegen tijdens een mountainbike tochtje door Peizegem en kort erna werkten we samen.

Wat is je guilty pleasure? Zowat zot van bijna alles wat het label niet gezond draagt.

Wat wou je worden als kind? Ik had best grote bewondering voor de (job van) postbode.

Waar zou je nu het liefst zijn? Op mijn fiets en als het binnenkort lukt, ga ik graag eens alleen op een meerdaagse tocht door Europa.

Op zoek naar meer inspiratie of geweldige cases?

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

    SPYKIE van de maand: Hugo Gielen

    Volgende inzicht